Història

De l'aroma del cafè a l'essència de les brases

Enrere quedà l’aroma a cafè i pastes de la “Fleca” del barri de Sant Antoni. El negoci familiar emprès per Josep Masana i Carme Jovell el 1996 ha evolucionat fins a reinventar-se en 2 llocs amb personalitat pròpia i una carta basada en “bons productes a la brasa”.

Van iniciar les seves aventures en l’hostaleria amb una fleca, on se servien esmorzars informals, afegint-hi el servei de cafeteria. No obstant això, el protagonista del local era un forn de llenya que saludava al públic.

Amb el temps, les pizzes elaborades amb el sabor tan característic de la llenya van anar guanyant fama al barri català i el local va acabar centrant-se en oferir aquest plat d’inspiració italiana i, a més, cuina a la brasa.

Per a aconseguir el gust autèntic de les millors cuines a la brasa, Josep i la seva dona Carme es van endinsar en les Masies catalanes per poder aprendre els trucs d’aquest tradicional mètode culinari. Després d’aquest període i instaurant un sistema per cuinar adaptat a l’entorn de la ciutat, la Fleca es va convertir en Braseria.

Cada espai acull un ambient amb diferent personalitat, pensats per ser el lloc perfecte per a cada ocasió.

 

Filosofia

 

 

La senzillesa i el sabor de la Dieta Mediterrània 100%

Sense frivolitats ni adorns innecessaris. La concepció artesanal i l’elaboració simple, directa i saborosa dels plats amb aroma a llenya són el secret de MAUR.

Cada dia a les 11 i a les 18:30h s’encenen els focs amb cura per oferir als comensals carns i verdures, pizzes amb el seu especial toc diferencial, vins i caves assequibles, dolços casolans i, com a colofó, el tracte amable i proper amb el client. Per estar com a casa.

Share This