Maur Urgell

Més

Maur Muntaner

Més

Maur Urgell

El restaurant

Maur Muntaner

Un lloc per gaudir

Més

MAUR URGELL

L’encís d’allò tradicional

El sabor de la cuina catalana, les espectaculars broquetes penjants de carn i verdures, amb botifarra blanca i negra, filet de porc, verdures, patates al caliu i torrades …

MAUR MUNTANER

Intimitat per al dia i la nit

Un espai acollidor on la major senyal d’identitat són els autèntics forns de llenya on es cuinen les millors verdures, suculentes carns i delicioses pizzes.

L’encís del tradicional

La senzillesa i el sabor de la Dieta Mediterrània

Sense frivolitats ni adorns innecessaris. La concepció artesanal i l’elaboració simple, directa i saborosa dels plats amb aroma a llenya són el secret de MAUR.

Cada dia a les 11 ia les 18: 30h s’encenen els focs amb cura per oferir als comensals carns i verdures, pizzes amb el seu especial toc diferencial, vins i caves assequibles, dolços casolans i, com a colofó, el tracte amable i proper amb el client. Per estar com a casa.

Grups i Esdeveniments

Una gran proposta

Tu fas que les ocasions especials siguin úniques. Nosaltres, inoblidables.

Tu fas que les ocasions especials siguin úniques. Nosaltres, inoblidables.

Les celebracions en grup necessiten un bon amfitrió, que s’ocupi de proporcionar plats afins a tots els paladars, un servei eficient, amable i un preu assequible.

Degusta un menú basat en la senzillesa de la dieta mediterrània acompanyat de la teva família, amics o companys de treball.

El grup MAUR ha disposat per a ocasions especials 4 ambients diferents on assaborir el millor de les brases, els plats més frescos i variats, així com pizzes a la llenya.

Aniversari, caps de curs, sopars d’empresa, retrobaments i comiats, esdeveniments de qualsevol índole, reunions familiars …

Qualsevol excusa és bona per gaudir de la cuina de qualitat, xerrar i brindar.

Nosaltres ens ocuparem de que tot sigui perfecte

Menús de Grups